Az aszkorbinsav tulajdonképpen a C-vitamin kémiai megnevezése, melyről köztudott, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet egészséges működéséhez, természetes védőhatása miatt.
Gazdagítsa ételeit a természetes Nature Cookta Bambuszrost hozzáadásával, hogy a család asztalára mindig rostdús ételek kerülhessenek! Egyáltalán nem tartalmaz magában tartósítószert és allergéneket.
Állaga nagyon hasonló a búzalisztéhez. Akár 100%-ban helyettesítheti a receptben megadott mennyiséget gesztenyeliszttel, de keverheti is más lisztekkel.
A Nature Cookta gluténmentes kölesliszt telített zsírban szegény konyhai alapanyag, egyaránt alkalmas kenyerek, lepények, sütemények készítésére. Ajánlott a reformkonyha követőinek.
A 20-22%-os kakaóvaj tartalmú holland kakaó egy különlegesen jó minőségű termék, mely mélybarna színű, kitűnő ízű és aromájú.
A kakaóvaj minden csokoládé legfontosabb alapanyaga. A Nature Cookta Kakaóvaj enyhén kakaó ízű, természetes zsiradék, melyet a kakaó gyártása során nyernek ki a fa termésének magjából.
A kendermagliszt magas fehérje- és rost-, valamint alacsony szénhidráttartalma miatt bármely alacsony szénhidrátbevitelre épülő étrendbe beleilleszthető.
A Nature Cookta kókuszliszt a bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője. Nemcsak egy egészséges és fair trade termék, hanem számos jó tulajdonságának köszönhetően beilleszthető bármilyen diétába (például a paleolit étrendbe, Atkins-diétába) vagy akármelyik testsúlycsökkentő programba.
A Nature Cookta kókuszliszt a bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője. Nemcsak egy egészséges és fair trade termék, hanem számos jó tulajdonságának köszönhetően beilleszthető bármilyen diétába (például a paleolit étrendbe, Atkins-diétába) vagy akármelyik testsúlycsökkentő programba.
A Nature Cookta Konjac liszt egy magas rosttartalmú, kiválóan sűrítő lisztféleség, mely az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül. Nagyszerű alternatíva a hagyományos búzaliszt helyett.
A lenmagliszt egy magas rost-, fehérje-, vitamin- és ásványianyag forrás. Fehérjetartalma miatt vegetáriánusoknak is ajánlott, alacsony szénhidrát- és zsírtartalma miatt pedig fogyókúrázók, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe.
A Nature Cookta Lenmagolaj enyhén kesernyés ízű, sötétsárga színű. Kiváló minőségű, mely az olajok közül a legmagasabb Omega-3 és a legkisebb Omega-6 tartalommal rendelkezik.
Minden olyan receptben pótolhatjuk a fehér liszteket mákliszttel, mellyel a mák íze is harmonizál.
A mákolaj színe világossárga, illata a pirított mákra emlékeztet. Karakteres aromáját a belőle készített olajban is érezhetjük.
A mandulaliszt E-vitaminban igen gazdag, erős antioxidáns, segíti a sejtfalak rugalmassá tételét, és a szabadgyökök káros hatásaitól is védi a szervezetet. A szívre és az érrendszerre is jó hatással van, mert nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat is
A Nature Cookta Máriatövismag-olaj hideg préseléssel készített minőségi, konyhai alapanyag. Elsősorban a reggelik készítéséhez ajánlott: szendvicskrémekhez, öntetekhez, pástétomokhoz.
A Nature Cookta Máriatövismag-olaj hideg préseléssel készített minőségi, konyhai alapanyag. Elsősorban a reggelik készítéséhez ajánlott: szendvicskrémekhez, öntetekhez, pástétomokhoz.
A nyírfacukor egy olyan természetes édesítőszer, mely diétázók, candidások és PCO-sok számára is megfelelő alternatívát nyújt a cukor helyett.
A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag. Ajánlott a tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez.
A szezámmagnak fontos szerepe van az egészséges táplálkozásban. Magas a vas-, a cink- és a magnézium tartalma. Emellett rendkívül magas a kálcium tartalma, kitűnő forrása a B- és az E-vitaminoknak.
A szőlőmagliszt készítése során vegyszermentesen, hidegen sajtolják a szőlőmagból az olaját, majd a zsírtalanított szőlőmagot őrlik finom állagú lisztté.
készítése során vegyszermentesen, hidegen sajtolják a szőlőmagból az olaját, majd a zsírtalanított szőlőmagot őrlik finom állagú lisztté.
A Nature Cookta Szőlőmagolaj könnyed ízű, különleges aromájú. Minél sötétebb színben pompázik, annál hasznosabb a szervezet számára.
Alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez. Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz és színmentes, rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele.